مشاوره حقوقی رایگان - تعهد شرکت

سلام و احترام

ماده 270 لایحه استقلال قانون تجارت - هر گاه مقررات قانونی در مورد تشکیل شرکت سهامی یا عملیات آن یا تصمیماتی که توسط هر یک از ارکان شرکت اتخاذ می‌گردد رعایت نشود بر حسب مورد بنا به درخواست هر ذینفع بطلان شرکت یا عملیات یا تصمیمات مذکور به حکم دادگاه اعلان خواهد شد لیکن موسسین و مدیران و بازرسان و صاحبان سهام شرکت نمی‌توانند در مقابل اشخاص ثالث به این بطلان استناد نمایند

سوال : بنده با شرکتی سهامی قرارداد بستم که بار بنده را طبق قانون از تبریز به تهران بیاورد
حالا تعهد را انجام نمیدهد
حکم الزام گرفتم که میسر نشد و به خرج شرکت هم در واحد اجرا احکام به نتیجه ای با قاضی اجرا نرسیدیم
قاضی اجرا به بنده این ماده را معرفی کرد و گفت به استناد بخش اول این ماده که نوشته : تصمیماتی که توسط هر یک از ارکان شرکت اتخاذ می‌گردد رعایت نشود , میتونم بطلان شرکت رو در قالب دادخواست مطرح کنم تا شرکت مذکور تحت فشار قرار بگیره و از ترس بطلان شاید حکم رو اجرا کنه

سوالی که دارم این هست ایا این قاضی اجرا صحیح گفته ؟ چون سنش کم بود و احساس کردم این اظهارش صحیح نیست برای همین از وکلا خواستم مشورت بگیرم
لطفا در پیام ها بنده را راهنمایی کنین که ایا به استناد این ماده میتونم بطلا شرکت رو درخواست کنم ؟ لطفا با استدلال بنده رو راهنمایی بفرمایید
سوال 2 : دعوای بطلانی که میخوام طرح کنم مالی هست یا غیر مالی ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر راه به جایی نخواهید برد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر صحیح نمی باشد.
ماده در مقام تصمیمات مربوط به اداره شرکت است.
اموال شرکت را توقیف کنید. مالی نداشت بعنوان طلبکار درخواست ورشکستگی شرکت.