مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام بنده یه تصادف با خودرو کردم که فقط خسارت مالی بود بنده به دلایلی نتونستم واییسم طرف بعد از 8 ماه ازمن شکایت کرده ودادگاه هم اصلا حضور گداشتم ودادگاه 58ملیون واسش خسارت تعیین کرده والان برادرمو فرستادم صحبت کرده راضییش کردیم داریم ماهی 10 ملیون دارم میدم بهش الان متوجه شدیم که ازبیمه خودرو خودش هم خسارت وکامل گرفته ایا این کار قانونی که هم از بیمه خسارت بگیره وهم ازمن هم خسارت بگیره لطفا راهنمایی کنید اگه کارش غیر قانونی وکیل بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت را می تواند از راننده مقصر مطالبه کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می تواند خسارت را از راننده مقصر بگیرد منعی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت را می تواند از راننده مقصر مطالبه کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت توافق برادر شما و آن شخص بایستی رسمی و از طریق مراجع قانونی معین و معلوم میشد تا امکان سوءاستفاده بسته شود با این وجود ایفای ناروا اتفاق افتاده است و شما میتوانید مبالغ را پس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

هزینه های مازاد بر مبلغ پرداخت شده توسط بیمه ، اگر توسط کارشناس رسمی تعیین شده باشد از راننده مقصر قابل مطالبه است
در غیر این صورت خیر قابل مطالبه نیست