مشاوره حقوقی رایگان - درخواست شفافیت مالی

درود بر شما، وقت به خیر
با استناد به کدام ماده ی قانونی می توانم کارفرما را ملزم کنم که نحوه ی محاسبه ی دستمزد و سنوات و مقدار دقیق آن در سالهای مختلف و نیز پرداختی هایی که به من داده است (چه دستمزد و سنوات چه هدیه و پاداش و هرچیزدیگر) را به شکل مکتوب با مهر و امضا به من بدهد؟ می خواهم بعدا امکان سواستفاده وجود نداشته باشد و ادعا نکند که من بیشتر از آنچه حقیقتا بوده، دریافت کرده ام.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از خود ایشان درخواست کنید � غیر این صورت اظهارنامه ارسال کنید و اگر افاقه نکرد می‌توانید دیوان شکایت کنید