مشاوره حقوقی رایگان - خودروی دو تکه

سلام خدمت دوستان بنده درتاریخ تیرماه 1401 یه پژو فروختم و دوماه گذاشتم برای تعویض پلاک وخریدار تعویض پلاک نمیکرد تا این که برج 3 1402 ایشون قبول کردن ومنم وکالت براشون فرستادم وحالا ایشون میگن که خودرو توی استان کردستان تعویض پلاک نمیشه به خاطر اینکه سینی صندوق عقب تعویض شده درنظر داشته باشید که من خودم یکسال قبل از این که به این آقا بفروشم توی همدان بدون هیچ مشکل قانونی تعویض پلاک کردم قبل از من هم سال 97 تعویض پلاک شده بود حالا این آقا ادعای فسخ قرارداد و ضررو زیان داره آیا میتونه معامله رو فسخ کنه با توجه به اینکه یکسال بعد اقدام به تعویض پلاک کرده ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر امکان تعویض پلاک وجود نداشته باشد می تواند معامله را فسخ کند.