مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث شوهر به عنوان مهریه

با سلام سال 95 مهریه ام را اجرا گذاشتم وسال 96 پدر شوهرم برای فرار از دین خانه خود را به نام دخترش زد وسال 1402 خانه را به نام خود برگرداند وصیت کرد پسرش که همسر سابق من بود از ارث محروم میباشد آیا میتونم به وصیت نامه اعتراض کنم باید چکار کنم ؟ممنون از شما

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

هیچکس نمیتواند ورثه اش را از ارث محروم کند بعداز فوت پدرشوهر، محروم کردن ارث بی اثر میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن وصیت‌نامه بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و