مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت به فرزند

سلام پدر من با رضایت خودش قصد داره اپارتمانی رو بنام من انتقال بده ، بهترین راه انتقال چیه که بعد ها خواهر برادرا ادعایی نداشته باشن و نتونن معامله رو باطل کنن
مثلا سندمحضری بزنه ب نام من ولی ثمن معامله جابجا نشه معامله رو میتونن باطل کنن؟ و خونه رو از من بگیرن ؟
هبه هم راه خوبیه ولی مالیات سنگینی داره
صلح عمری چطور؟
میشه راه حل مناسبی بهم پیشنهاد بدبن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
همگی مالیات دارند
متنی تخصصی تنظیم گردد.
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود در آینده....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است صلحنامه تنظیم شود که در این صورت در آینده نمی توانند مدعی صوری بودن معامله باشند
و یا اینکه مدعی مطالبه ثمن معامله شوند.
در هبه نیز ممکن است پدرتان پشیمان شده و رجوع کند.
توجه داشته باشید که کسی که می خواهد انتقال دهد باید با اختیار و در کمال صحت عقل و روان باشد در غیر این صورت معامله قابل ابطال است.