مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

با سلام. با دختری اشنا شدم ک اول گفتن باکره نیستم و من ایشان رو بدون اذن پدرش صیغه کردم (بنا ب فتوای ایت الله خامنه ای)
1-لفظ اینکه بگه باکره نیستم خودش کافیه واسه محرمیت؟
2-اینکه بعداز چندماه بگه رفتم دکتر و دکتر گفت ارتجاعی بودی و زخمی شده چی؟ میشود صیغه محرمیت رو ادامه داد؟
3-در نهایت بعداز 3 سال شکایت کرده و پزشک قانونی گفته حلقوی ساده بود و باکره نیست. اون نامه دکتر ک گفته ارتجاعی هست ک با تحقیق از یه منشی دکترفهمیدم ک دکتره پول میگیره و نامه ارتجاعی میده چی میشه و چجور ثابت کنم ک نامه دکتر ک خود دکتر رفته با کمک دکتر زده ارتجاعی ک بعد حالا دختره بره شکایت کنه ک ارتجاعی بوده و از طریق من باز شده اما پزشک قانونی زده حلقوی ساده؟
ایا دختره میتونه بزنه زیرش بگه صیغه محرمیت نبودیم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مسائل شرعی با مسائل قانونی در این مورد هرچند تنیده به یکدیگر هستند ولی الزام و ملزوم هم نیستند بنابر از نظر قانونی و شرعی جداگانه باید بررسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
بستگی به متن پورن ه دارد باید بیشتر توضیح دهید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید