مشاوره حقوقی رایگان - طرح دعوی مجدد در بازپرسی

با سلام
در سال گذشته پرونده ای داشتیم که بازپرس نسبت به قسمتی از آن رای صادر نکرده است و به گفته خودش رای صادر شده شامل آن موضوع نیز می باشد. لذا مجدد طرح شکایت کردیم و پرونده به همان شعبه ارجاع شد که یک مورد رسیدگی به سند مجعول و دیگری امحای سند مجعول طبق ماده 215 ق.م.ا و 148 ق.آ.د.ک می باشد
سوال این است آیا بازپرس می تواند شکایت را رد کند و دعوی به دادگاه کیفری ارجاع نشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان صدور قرار منع تعقیب و موقوفی با شرایطی امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است بازپرس شکایت شما را رد کند.
اگر قرار منع تعقیب یا موقوفی تعقیب صادر شد شما می توانید ظرف ده روز اعتراض کنید.
در صورت اعتراض پرونده جهت رسیدگی به اعتراض به دادگاه ارسال می شود.