مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت مجدد

با سلام
یه سو استفاده مالی از کارت بانکی شده بود که رای دادگاه صادر شد سال 99برج 11 وپرونده بسته شد و شاکی به رای اعتراض نکرده است حالا که برج 6سال 1400 هست دوباره شاکی شکایت کرده در مورد همان موضوع دریک شعبه دیگری آیارای اول که قاضی صادر کرده چه میشود؟؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به استناد همان رای اولیه میتوانید دفاع مناسبی بنمایید وپرونده مختومه گردد

عهدیه السادات افضلی حسینی

عهدیه السادات افضلی حسینی:

استان :

باسلام
درصورت وحدت موضوع و اصحاب دعوا و سبب دعوا پرونده مشمول امر مختومه میگردد و قرار رددعوا صادر میشود