مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام خدمت شما
بنده یک سالی هست که نامزد دارم و الان به اختلاف خوردم با شوهرم و طلاق میخوام
ولی اون میگه باید وسایلی مثلا طلا هامو بهم پس بدی تا طلاقتو بدم.
الان من چیکار کنم راهی هست بدون اینکه وسایلشو پس بدم طلاقمو بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بهتر است توافقی اقدام کنید در غیر این صورت کار طلاق شما زمانبر خواهد بود و ممکن است سال ها طول بکشد و در نهایت نیز توافق خواهید کرد.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بر طبق قانون هر یک از نامزد ها می تواند اگر نامزدی به هم بخورد و منجر به وصلت نشود، هدیه یا هدایایی را که بین طرفین رد و بدل شده را مسترد نماید و اگر بخشی از هدایا موجود نباشد قیمت آن ها پرداخت می شود
حیدری وکیل پایه یک دادگستری