مشاوره حقوقی رایگان - فراهم آوردن موجبات فساد و فحشا با وصف سردستگی

سلام
ما عید برای تعطیلات به ساری رفتیم
یکی از دوستان دورهمی گرفت همرو دعوت کرد و برای من لوکیشن فرستاد و من رفتم 1ساعت پس از حضور توسط پلیس امنیت اخلاقی دستگیر شدیم
و به زندان رفتیم پس از گذاشتن وثیقه بعد از مدت 2ماه ازاد شدم و 1هفته بعدش دادگاهی شدم بعد از دادگاهی به جرم اهانت به دین مبین اسلام.فراهم اوردن موجبات فساد و فحشا با وصف سردستگی . فعالیت اموزشی تبلیغی انحرافی مقایر و مخل به شرح مقدس اسلام از طریق شرکت در شیطان پرستی با وصف سردستگی به 10 سال حبس .برایه فعالیت اموزشی 5 سال و 50 م تومان جریمه که زده اشد قابل اجراست محکوم شدم وکیل گرفتم و لایحه اعتراض را در روز بیستم فرستادم و سابقه کیفریم ندارم . ما 37 نفر بودیم که 7 نفرمون متهم ردیف اول شدن با همین حکم ما بقی 1سال حبس که 6ماهشو به مدت 3سال تعلیق کرده .ایا بنظر شما حکم تو تجدید نظر میشکنه یا نه
من مستندش تو گوشیم هست که توسط یکی از دوستانم دعوت شدم ولی چون چنتا از دوستام بودن اوناهم گفتن که من اوردمشون من شغلم دیجی . بابت فیلم هایه پیجمم مستند کردن رو پرونده بنظر شما تکلیفم چی میشه تورو خدا جواب بدین چکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
در دادگاه تجدیدنظر می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد