مشاوره حقوقی رایگان - فراهم آوردن موجبات فساد و فحشا

دوستم که او هم خانم است را مامورین امنیت گرفته بودند و از روی عکس ها و چت های گوشی دوستم به من اتهام تن فروشی زدند و دستگیرم کردند من اول قبول نمیکردم ولی تحت فشار روانی مامورین و عکس ها و چتهای گوشی دوستم را اوردند و من هم به اجبار اعتراف کردم و اتهام فراهم اوردن موجبات فساد و فحشا زدند و من گفتم گول دوستم را خوردم الان به قید وثیقه 500 میلیونی آزاد هستم تا دادگاه تشکیل شود سوال من این است حکم من چه میشود؟ آیا میتوان در دادگاه اعتراف خود را انکار کرد؟آیا برای من که سابقه کیفری ندارم تخفیف قائل میشوند؟یا با جریمه یا شلاق به جای رفتن به زندان میشود تخفیف گرفت؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه امکان محکومیت به حبس وجود دارد
به لحاظ اهمیت موضوع توصیه می‌شود قطعا وکیل دادگستری اختیار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه انکار کنید ولی به نظر با توجه به توضیحات شما انکار بعد از اقرار فایده ای ندارد و قطعا از طریق عکس های گوشی ‌‌و... نیز موضوع قابل پیگیری است.
اگر سابقه کیفری نداشته باشید و در دادگاه اعلام پشیمانی کنید و اعلام نمایید که توبه کرده اید و توبه نامه کتبی به دادگاه ارائه دهید به نظر بهتر است و امکان تخفیف و تبدیل مجازات وجود دارد.