مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل

همسایه، همسرم را تهدید به قتل کرد و گفت میدم ببرنت و به صبح نمیزارم برسی،بعلاوه فحاشی.
همسرم شکایت کرده و از تمام لحظاتی که همسایه این حرفارو میزد فیلم گرفتیم.
بعنوان شاهد هم تمام افراد خانواده خودمون رفتیم شهادت دادیم چون داخل آپارتمان تهدید میکرد و خودمون بودیم فقط.
این مدارک برای به نتیجه رسیدن شکایت کافی می باشد؟
و پرسش بعدیم این است که در پرونده های تهدید به قتل،متهم با چه ادله ای میتواند از خود دفاع کند تا رای قاضی را به نفع خود برگرداند؟؟چون طرف مقابل با وکیل خبره ای در جلسه شورای حل اختلاف آمده بود.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما اسناد و شواهد خودرا ارایه داده‌اید حال با توجه به دفاعیات طرف مقابل قاضی در این مورد تصمیم میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فیلم گرفته باشید به مجازات تهدید محکوم خواهد شد.
و اگر سابقه کیفری نداشته باشد معمولاً جزای نقدی تعیین می شود