مشاوره حقوقی رایگان - ملک شخص مفقود غایب الاثر

سلام. اگر آقایی حدود 10 ماه غایب مفقودالاثر شده باشد و بین خودش و پدرش یک دستنویس برای نصف زمینی نوشته باشند که مثلا این زمین برای پسر است و اون دستنویس دو نسخه دارد که پیش هر 2 هست. اما به صورت قانونی به اسم طرف نخورده فقط روی یک کاغذ به صورت دستنویس بوده است.
اما خانم آن اقا میاد و با اجازه خودش و با کمک پدرش نصف زمینی که به نام شوهرش بوده رو دیوار میکشد و درب میگذارد. الان رفته شکایت کرده. آیا میتونه اون خونه رو تصرف کنه و این که میتونه ادعا کند جون او در خطر هست و این دیوار رو به خاطر جون خودش و بچه هایش کشیده و میتونه اون خونه را بفروشه؟ اگر شناسنامه و کارت ملی شخص مفقود دست همسرش باشه و امضای او آسان باشد و بتونه امضا رو جعل کنه میتونه اون خونه را بفروشه؟ چطوری جعل بودنش مشخص میشه؟

اگر شخصی اون پدر رو تهدید به کشتن کرده باشد. چطوری میتونه اثبات کند که اون این تهدید رو کرده است؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همینکه مفقوده اگر کسی با امضای وی اقدامی بکنه جاعل محسوب می شود