مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام.. پدر اینجانب بازنشسته ارتش بوده .. وی 9سال پیش مفقود الاثر شده.. مطابق ماده 1025ق.م اموال وی قبل از موت فرضی به تصرف ورثه درامده و حکمی با موضوع تسلیم اموال غایب به ورثه صادر شده... 80مییلیون از اداره بازنشستگی نیروهای مسلح طلب دارد که اداره مذکور به حساب ورثه واریز نمیکنند.. چون استدلالشان این است که به ورثه بعد از فوت غایب واریز میکنیم ولی استناد قانونی نکرده اند.. سوال اینجاست که حکم دادگاه که اموال غایب قبل از فوت به تصرف ورثه درامده برای گرفتن این مبلغ طلب باید اجرا شود یا دلیل اداره درستتر است؟؟؟

پاسخ ها :

اموال غایب مفقود الاثر غایب مفقود الاثر وضعیت حقوقی اموال غایب مفقود الاثر تسلیم اموال غایب به ورثه