مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات مفقود الاثر

باسلام و درود خدمت وکلای عزیز و گرامی. پدر اینجانب از شخصی طلبکار بوده که مطابق حکم صادره از شورای حل اختلاف که قطعی شده شخص محکوم علیه، ملزم به پرداخت 60 میلیون تومان به نفع محکوم له (پدرم) می باشد. متاسفانه بعد از صدور حکم، پدر بنده مفقودالاثر شد و نتوانست طلب خود را وصول نماید. پرونده مربوطه در شورای حل اختلاف بایگانی شده است. سوال اینجاست که در غیاب پدر چه کسی و چگونه میتواند به شورای حل اختلاف رجوع نماید و از اجرای احکام درخواست صدور اجراییه نماید؟ ضمنا به دلیل مفقودالاثر شدن پدرم، حکمی به نفع ورثه و در حق ورثه صادر شده که کلیه اموال شخص مفقودالاثر به تصرف ورثه در آمده و مطابق حکم باید دارایی غایب تسلیم ورثه گردد.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با سلام � کدام از وراث می‌توانند به اجرای احکام مراجعه کنند بعلاوه رسمی دادگستری نیز ز این اختیار را دارد