مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات غایب مفقودالاثر

سلام.. پدر اینجانب 9سال پیش پس از بازنشسته شدن از ارتش متواری گشته... طبق حکم قطعی دادگاه من به عنوان مدیر اموال و دارایی وی نصب شده ام... و باید کلیه اموال و دارایی پدر طبق حکم دادگاه به تسلیم و تصرف اینجانب درآید... سوال اینجاست که وی مبلغ 80میلیون از سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح طلب دارد.. آیا طبق حکم اداره اموال غایب که درحقم صادر شده میتوان مطالبات غایب را وصول کرد .. زیرا در ماده 149 امور حسبی به آن اشاره شده.. از طرفی یکی از وظایف ورثه ای که داره اموال غایب را به عهده دارد اینست که باید مطالبات غایب را وصول کند و بدهی وی را ادا کند... اما سازمان تامین اجتماعی با بی توجهی به حکم دادگاه کتبا به دادگاه اعلام کرده که مطالبات را طبق این حکم نمی دهیم و به موت فرضی و انحصار وراثت غایب برای پرداخت مطالبات نیاز هست... موت فرضی هم 20سال دیگر صادر میشود... ولی حکم دادگاه و ماده 149 امور حسبی تکلیفش چه میشود؟

پاسخ ها :

امیر احمدلو

جناب آقای امیر احمدلو :

موت فرضی در طول حداکثر 6 ماه صادر می شود لیکن اداره ثبت احوال نیز باید تایید نماید