مشاوره حقوقی رایگان - ارث غایب مفقود الاثر

سلام خسته نباشید و خداقوت.بنده پدرم فوت کرده و بامادربزرگم زندگی میکردم و چندی پیش مادربزرگم هم فوت کرد. یکی از عموهام چندسالی بیخبر رفته خارج از کشور و نزدیک به 8سال هست که تمام خانواده ازش بیخبریم. قبل از رفتنش یه دستخطی نوشته که هم وصیت نامه مادربزرگم هست و هم درآخر این وصیت نامه اصافه کرده که تمام سهم الارث خودم رو بخشیده به بنده. اما متاسفانه اون دستخط فقط مهر مادربزرگم رو داره و امضای خود عموم رو نداره. تمام عموها و عمه های من هم قبول دارن که این حرفو زده و به تک تکشون سفارش کرده که سهم ارث خودش رو بدن به من. ولی الان عمه کوچیکه زده زیرش و میگه نه نمیدیم. تقریبا نزدیک به تقسیم ارث هم رسیده کارای انحصار وراثتی که انجام دادن. با این قانون جدید چیکارمیتونم بکنم که حق و حقوقي که بارضایت کامل بهم بخشیده شده رو بگیرم؟؟؟ لطفا راهنمایی کنیم. ممنونم از این سایت واقعا بینظیر و خوبتون. بنده از پایه ثابت های سایت شما هستم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر وصیت است نسبت به یک سوم اموالش می تواند وصیت کند و مازاد بر آن را ورثه باید اجازه دهند دادخواست حکم به فوت فرضی هم شرایط قانونی دارد که باید فراهم باشد.