مشاوره حقوقی رایگان - ارث غایب مفقود الاثر

سلام وقت بخیر
ارث شخص غایب مفقودالاثر مجرد، در صورت نداشتن همسر و فرزند و پدر و مادر، آیا موقع تقسیم ارث اگر 2 تا از خواهرانش فوت کرده باشند سالیان قبل، ارث باز هم به آنها تعلق میگرد؟ یا فقط به وراث زنده؟ یا خواهری که قبل از تقسیم ارث غایب مفقودالاثر فوت کرده احتمال دارد به فرزندان آنها تعلق بگیرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سوال واضح نیست ولی
اگر یکی از ورثه قبل از مورث فوت کند وارث ارث نمی برد
حالا اگر خواهران قبل از برادر غایب فوت کرده باشند خواهران ( و ورثه خواهران ) از برادر
ارث نمی برند