مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق پدر از دختر 21 مجردش

سلام،عرض ادب
بنده همانطور ک عرض کردم دختر 21 ساله هستم مجرد و دانشجو
بعد از طلاق توافقی والدینم پدرم متعهد شدن که علاوه بر ماهیانه 500 هزار تومن توجیبی مخارج تحصیل خوراک پوشاک بیماری و...من رو پرداخت کند ک از اون عهد بیش از 4 سال هست ک میگذره درحال حاضر هم متاهل اند و فرزندی از همسرش داره ک در این اوضاع اقتصادی هر هفته به تفریحاتشون هم رسیدگی میکنه چند شغل ازاد دارند ک درامدشون ماهانه بیش از 28 میلیون هست
میخوام بدونم
1_روی این تعهد بعد طلاقشون میتونم حرکتی بزنم؟
2_اگه مطالبه نفقه انجام بدم با این وضعیت متمکنی ک داره (البته بگم ک چیزی بنام خودش نمیزنه) حداقل چقدر نفقه میتونم بگیرم؟
3_ترک انفاق شامل پدر هم میشه؟
مجازاتش حبس هست؟
چون این چندساله خودش و همسرش ارامش از من گرفتن با اینک من شهر دیگ ایم دیگ صبرم طاق شده میخوام با اینکار بترسن و دیگ اذیتم نکنن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید نفقه خود را مطالبه نمایید و مقدار آن را کارشناس تعیین می‌کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد