مشاوره حقوقی رایگان - منفسخ کردن ملک

باعرض سلام ملکی داشتم 8ماه پیش فروختم قرار دفتر خونه خریدار نیامد هرچی تماس گرفت بمن فحش میداد متن قرارداد به این صورت بود 750 نقد یک فقره چک 600 بعد زدن سند و مابقیه موقع تخلیه منزل که بنگاه داره به دروغ گفت نقدی من سند حاضر در دفترخونه از ده روز قبل تاریخ سند تا 7روز بعد تاریخ سند متاسفانه نیامد داخل مبایعه نامه ذکر شد بود طرفین انجام مسئولیت ندن این مبایع نامه یکطرف منفسخ و یکطرف باطل و شخص حق واگذاری دار الان دادگاه من محکوم کرد چرا؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
نیاز به رویت رای دادگاه و قرارداد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی مستندات و توضیح دقیقتر دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند مفاد قرارداد حائز اهمیت است
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و....

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و در