مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین و گرفتن سند تک برگ

یک زمین کشاورزی هست که دارای یک سند مادر هست و مالک ان دو نفر هستند یکی از مالکان کنار این ملک یک ملک دیگر هم دارد که هیچ سندی ندارد حالا می خواهد برای تفکیک سند از این سند مادر استفاده کند و برای هر سه سهم زمین سند بگیرد ایا برای ما که یک سهم از زمین سند دار را داریم مشکل ایجاد می شود در واقع سند مال دو سهم زمین هست ضمنا سهمیه اب زمین سند دار که حدود نیمی از آن مال ما هست هم در این سند ذکر شده که سند جدا ندارد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است اگر اشتباهی هرچند کوچک رخ دهند ممکن است کل پرونده را تحت تاثیر قرار دهد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.