مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک سند و تغیر کاربری مسکونی به تجاری

با سلام
من یک ملکی دارم که در سند زمینی 88 متری است اما دو ساختمان در آن ساخته شده که سند تفکیک نشده در نتیجه 3 دانگ از عرصه و اعیان در اختیار من میباشد.به علت متراژ کم (44 متر) امکان ساخت آپارتمان ندارم آیا بدون همکاری مالک 3 دانگ دیگر امکان تفکیک سند و تغیر کاربری به تجاری ممکن است؟ قسمت تحت اختیار من کنج کوچه میباشد و دوبر است.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به اداره ثبت مراجعه کنید در صورت حل نشدن به دادگاه مراجعه کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به اداره ثبت مراجعه کنید در صورت حل نشدن به دادگاه مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. برای تغییر کاربری ، به شهرداری مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به اداره ثبت مراجعه کنید در صورت حل نشدن به دادگاه مراجعه کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق شهرداری پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تشخیص قابلیت تفکیک و افراز را باید از کارشناسان رسمی سازمان ثبت محل تقاضا نمایید .
مجوز تغییر کاربری هم با توجه به شرایط و موقعیت محل توسط شهرداری اعلام نظر می گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام برای تغییر کاربری به شهرداری مراجعه نمایید