مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ثمن معامله

باسلام . لطفا اگر امکانش هست راهنمایی جامع بفرمایید که اگر شخصی بعداز اینکه از طریق وکالت بلاعزل ملکی را به شخص دیگری در عوض نگهداری واگذار کند و بعد از طریق محجوریت در دادگاه کیفری وارد شود و ثابت شود که ایشان سالم بود و پرونده مختومه شود آیا میتواند مجددا از دادگاه حقوقی اقدام کند و ادعای ثمن معامله کند . برای قاضی جای سوال نیست که چرا بعداز دوسال اقدام کرده ای با اینکه قبلا از طریق محجوریت سعی در فریب دادگاه داشته است . واینکه اگر قرار بر دادن ثمن ایام وکالت باشد فقط به عهده وکیل است یا شخصی که قطعی سند به نامش شده . ممنون از شما .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
اسناد و مدارک مربوطه باید به نظر برسد

لکن تحت شرایطی راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

باید دید مقصود وکالت بوده یا هبه یا بیع
عقد تابع قصد است....

صرف وکالت ایجاد مالکیت نمی‌کند.

به هر تقدیر موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....