مشاوره حقوقی رایگان - استفاده بدون اجازه از پارکینگ شخصی

بنده یک واحد خالی دارم که به مدت 17 سال است که از پارکینگ بنده بدون اجازه و رضایت استفاده می شود و در این مدت چندین بار به مدیر ساختمان تذکر داده ام که به تمامی ساکنین اعلام نمایند که از پارکینگ واحد بنده استفاده نکنند و اگر میخواهند استفاده کنند باید بهای آن را پرداخت نمایند و قرارداد جهت اجاره تنظیم شود. نه تنها مدیریت توجهی نداشتند و به ساکنین تذکر ندادند بلکه خوده مدیر ساختمان بدون اجازه از پارکینگ بنده استفاده کردند و در حال استفاده هستند. بنده چکار میتوانم در قبال این بی توجهی انجام دهم؟ با توجه به اینکه هر ماه شارژ واحد خالی خودم را پرداخت می کنم. لطفا راهنمایی فرمائید؟؟؟

پاسخ ها :

الهه السادات میرحسینی

سرکار خانم الهه السادات میرحسینی :

شما می توانید با تنظیم استشهادیه از همسایگان و در خواست تامین دلیل از شورای حل اختلاف برای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید