مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو به فرزند زیر 18 سال

سلام و درود
من میخواهم یک ماشینی برای پسر 16 ساله ام بخرم و می‌خوام بنامش کنم...
میخواستم ببینم آیا ممکن است؟
و اینکه آیا برای فروش پسرم باید باشد؟ و رضایت او لازم است؟
سپاس از لطف شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
تا قبل از 18 سالگی توسط پدر قابل فروش است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

انتقال سند به افراد زیر 18 سال تنها در صورت حضور قیم قانونی انجام می‌شود. مدارک لازم برای تعویض پلاک به نام فرزند ، بیمه شخص ثالث معتبر، مدارک شناسایی قیم و فرزند، سند مالکیت خودرو، کارت خودرو، کارت معاینه فنی معتبر خودرو و برگه عدم داشتن خلافی خودرو از مدارک لازم برای تعویض پلاک به اسم فرزند هستند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید به نام فرزندتان ماشین بخرید و تا قبل از 18 سالگی ایشان برای فروش نیازی به امضای فرزند نیست ولی توجه داشتبه باشید به عنوان ولی ایشلن ( نمایندگی) معامله انجام می دهید نه برای خودتان