مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بخاطر خدمات به خانواده شوهر

من 10 ساله زندگی میکنم با مردی که همراه خانواده زندگی میکنه و همیشه درحال وقت گذرانی با خانواده خودش هست و اصلا به من و 2 تا بچم اهمیت نمیده و رابطه ش و با خانواده من قطع کرده زمانی که خواسته ش انجام نشه بی احترامی میکنه و از خواهر و مادرش میخواد اونام به من بی احترامی کنن و مسائل خانوادمو به رخ من بکشن. خودشون رو بهترین خانواده میدونن شوهرم حداقل 50 درصد حقوقشو برای پدرومادرش خرج میکنه اونوقت برای یه آرایشگاه من پول نمیده اجازه سرکار رفتن به من نمیده. بچه هام 2 ساله و 4 ساله هستن. میخوام بدونم اگه بخوام درخواست مهریه و اجرت المثل بدم چی به من میرسه مهریه م 14 سکه ست. شوهرم 3 دنگ خونه به نامشه تهران و یه ماشین 400 میلیونی داره. من از نظر روانی مشکل پیدا کردم نمیتونم به بچه هام محبت کنم آرامش میخوام و مقداری پول که زندگیمو جدا کنم ازش. لطفا مبلغ اجرت المثل منو بگین چقد حساب میشه؟ و اگه حق دیگه ای دارم.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید در خصوص ترک انفاق از همسرتان شکایت کیفری کنید و سپس دادخواست مطالبه نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت تنظیم نمایید که میزان آن را کارشناس معین میکند و نیازمند اثبات تبرعی نبودن اعمال انجام گرفته است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید

و خودرو جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و توقیف خواهد شد
ولی خانه جز مستثنیات دین است