مشاوره حقوقی رایگان - ابطال گزارش اصلاحی

با عرض سلام و ادب و احترام خدمت کارشناسان محترم حقوقی و وکلای گرامی به استحضار می رساند یک قطعه زمین کشاورزی تحت مالکیت خویش را طی بیع نامه عادی به عنوان تمامی مهریه به تملیک همسر سابقم درآورده ام همسرم در سال 1397 دادخواستی را به طرفیت بنده مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی ملک و ایفای تعهد مطرح رسیدگی قرار داده اند و در جلسه دادرسی قاضی ما را به صلح و سازش دعوت نمود و طبق دادنامه ( گزارش اصلاحی ) مقرر گردید که من زمین با مشخصات مندرج در بیع نامه تنظیمی را به ایشان ( همسرم ) تحویل دهم و ایشان نیز از الباقی خواسته های خویش را مسترد نمود و گزارش اصلاحی به این شکل در مورخه 18/12/1397 صادر گردیده است.
در مورخه 08/05/1401 همسر سابقم در حضور قاضی دادگاه در جلسه دادرسی و طبق صورتمجلس تنظیمی در اظهارات و دفاعیات خویش نسبت به دعوی مطروحه بیان نمودند که موقع طلاق جهیزیه و نفقه و مهریه خودشان را بذل و بخشیده اند که ذیل صورتمجلس مذکور توسط اصحاب دعوی و طرفین پرونده از جمله همسر سابقم خانم ... و قاضی رسیدگی کننده به امضا و تایید رسیده است
در مورخه 18/04/1402 خانم .... به شعبه دادگاه مراجعه و درخواست صدور اجرائیه نسبت به گزارش اصلاحی فوق و تحویل زمین با مشخصات مندرج در بیع نامه تنظیمی را نموده و بر همین اساس اجرائیه صادر و به بنده ابلاغ گردیده است
حال با عنایت به اینکه خود خانم .... طبق صورتمجلس مذکور به صراحت اقرار و اعتراف و اذعان داشته است که موقع طلاق نفقه و جهیزیه و مهریه خویش را بذل و بخشیده است و ذیل آن را امضا و تایید و گواهی نموده است و با توجه به اینکه همین زمین کشاورزی به عنوان مهریه به ایشان تملیک گردیده است
آیا با توجه به شرایط مذکور بنده باید ملک کشاورزی موصوف را به ایشان تحویل دهم ؟ خواهشمندم راهنمایی لازم را عنایت و مبذول و مرقوم فرمایید با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال ساده نیست بلکه یک پرونده کامل است که جنبه های زیادی دارد و بابد همه آنها را در نظر گرفت