مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

من خانه ای رو از یک آقا که ایشان وکالت فروش هم داشتن خریدم حالا بین اون آقا که وکالت گرفته بودن و نفر اول خانمی که وکالت فروش داده بودن اختلاف مالی پیش اومده و خانه رو می خوان پس بگیرن و در گیر کارهای دادگاهی هستن و یک فرد آگاه گفتن اگر خانمی که وکالت دادن بتونن حقشونو بگیرن باید آقایی که وکالت فروش گرفته بودن و خونه رو به ما فروخته بودن باید به قیمت روز پول خونه رو به ما بده و ما خونه رو تحویل بگیریم و ما هم تازه می خواهیم اسباب کشی کنیم و بریم بشینیم به نظر شما ما نریم ساکن بشیم تا تکلیف این دو معلوم بشه و یا اینکه این خونه رو بفروشیم و بریم تا راحت شیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما فعلاً ملک را تصرف خود داشته باشید و می توانید ساکن باشید تا تکلیف پرونده آنها مشخص بشه.
از طرفی شما به عنوان خریدار می تواند به عنوان شخص ثالث وارد دعوای آنها شوید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با توجه به توضیحات شما درصورت امکان خانه را تحویل بگیرید درصورت فروشِِ. شما درگیری خود را بیشتر میکنید کما اینکه با شروع شکایت اول شما هم درگیر مسایل دادگاهی شده اید