مشاوره حقوقی رایگان - بی توجهی قاضی به مدارک و اسناد داخل پرونده در تجدید نظر

بنده در پرونده کیفری که وکیل امور اداری بودم تبرئه شدم و شاکی در دادگاه تجدید نظر خلاف تمامی اتفاقات لایحه ای تنظیم کرده بود و دروغ میگفت که با اعتراض بنده در دادگاه ، قاضی اجازه صحبت بمن نداد و حتی کاغذ بابت نوشتن دفاعیات نداد و گفت اگر سند و مدرک جدیدی داری ارائه بده که بنده گفتم میخوام شرح واقعه رو با مدارک توضیح بدم که گفتن در داخل پرونده موجوده و لازم نیست و اخرین صفحه پرونده رضایت کتبی شاکی از بنده ست که در حضور قاضی قبلی امضا و اثر انگشت زده که از من شکایت نداره
حالا تو رای تجدید نظر بنده محکوم شدم در حالی که موارد که قید شده تماما تو پرونده ثابت شده ست ولی قاضی یا ندیده یا نخونده و نوشتن که بنده از خودم دفاع نکردم
چه جوری میتونم پیگیری کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکیل امور اداری نمی تواند به عنوان وکیل از موکل دفاع کند.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با توجه به توضیحات شما میتوانید اعاده دادرسی کنید