مشاوره حقوقی رایگان - قضات

با سلام مدت زمان ارجاع پرونده حقوقی از تجدید نظر به شعبه بدوی چقدر طول میکشد رتبه و حکم قاضی تجدید نظر بالاتر است یا قاضی شعبه بدوی با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پرونده بعد از صدور رای از دادگاه تجدید نظر به دادگاه بدوی برگردانده می‌شود. هرچند زمان قابل پیش بيني نیست ولی بعد از صدور رای حدودا 10 روز بعد می فرستند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
زمان قابل پیش بینی شما یک ماه در نظر بگیرید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مدت مشخصی وجود. ندارد و صدور حکم قطعی در دادگاه تجدیدنظر
چند ماه طول میکشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
زمان قابل پیش بینی نمی باشد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

قاضی تجدید نظر بالاتر هستن معمولا بیش از ده روز کمتر از یک ماه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درود بله. دادگاه تجدید نظر دادگاه عالی والاتر از بدوی محسوب می گردد. جهت برگشت پرونده از تجديد نظر به بدوی زمان مشخصی ندارد وبرمی گردد به تراکم پرونده ها.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

زمان که قابل پیشگویی نیست
بدیهیه که دادگاه تجدیدنظر دادگاه عالی است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام طول مدت رسیدگی قابل پیشبینی نمی باشد،دادگاه تجدیدنظر- دادگاه عالی می باشد

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

زمان قابل پیش بینی نیست. دادگاه تجدیدنظر دادگاه عالی است