مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه کیفری 2

سلام و خسته نباشید ... بنده شاکی در خصوص پرونده ای به علت فروش مال غیر هستم که از طرف دادیار منع تعقیب برای متهم صادر شد من نیز اعتراض دادم.که به دادگاه کیفری 2 ارجاع شد.و مورد موافقت قرار گرفت. و از طرف دادیاری کیفرخواست صادر شد و پرونده جهت صدور حکم به دادگاه کیفری 2 ارجاع شد. قاضي نیز تابحال 2بار وقت رسیدگی برایمان تعیین کردند.که جلسه اخری قرار شد که حکم صادر نماید.20 روز از جلسه اخری میگذرد ولی اصلا هیچ خبری نیست هر روز نیز از طریق اطلاع رسانی پرونده درسامانه مشاهده میکنم ولی اصلا..
با عنایت و تشکر از زحمات شما..

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام لطفا به شعبه مراجعه شود و درخواست مطالعه بدهین و اگر امکانش هست وکیل بگیرین تا در روند پرونده تسریع شود باسپاس
سید مسعود حیدری وکیل پایه یک دادگستری

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به شعبه مراجعه کنید تا پرونده شما در بایگانی راکد نماند و فوراً نسبت به آن تصمیم گیری شود �ر 5 روز از وقت رسیدگی گذشته و پرونده بدون خوردن وقت نظارت در بایگانی خاک می‌خورد می‌تواند از موجبات تخلف انتظامی قاضی باشد و قابل پیگیری حداقل � طریق سرپرستان مجتمع می‌باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام قاضی هرزمان صلاح بداند رای را انشا میکند