مشاوره حقوقی رایگان - تعیین نفقه

با سلام

همسرم شکایت نفقه و ادعای مناسب نبودن اثاث البیت کرده تا نفقه بگیره

الزام به تمکین دو ماه قبل صادر شده و درخواست نفقه قبلی که قاضی نفقه تعیین کرده بود با توجه به عدم تمکین رد شد دو هفته قبل

توی پرونده نفقه جدید خواسته بجای قاضی کارشناس نفقه رو تعیین کنه

1- آیا کارشناس تعیین نفقه برای دیدن منزل و اثاث البیت میاد؟

2-اگه فرضا کارشناس بیاد و منزل رو تایید نکنه من بابت نفقه معوقه از بعد رای تمکین و نفقه جاریه محکوم میشم یا میشه نواقص منزل رو کامل کرد یا منزل رو کلا منتقل کرد بجای بهتر با اساس بهتر که این درخواست نفقه هم رد بشه چون تمکین نداره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان نفقه با کارشناس رسمی دادگستری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا خیر مگر به تشخیص کارشناس و یا قاضی‌

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر زوجه اعلام نماید که حاضر به تمکین می باشد کارشناس میزان نفقه جاری را تعیین می کند و اگر منزل و اثاث البیت نامناسب باشد می توانید تقاضای رفع ایرادات را نمایید