مشاوره حقوقی رایگان - کارت بازرگانی

سلام وقت بخیر پدره بنده کارت بازرگانیشو اجاره داده ب یک تاجر و باهم قرار داد امضا کردن ک تاجر هیچ گونه کالای قاچاقی وارد یا صادر نکنه و مالیات سنگین هم برای پدر بنده نیاد،هم تاجر چک داده و هم پدرم ایا اگه فردا روزی مالیات سنگینی بیاد قرارداد پدرم و اون فرد ک در دفترخانه رسمی ثبت شده محکمه پسند هست؟؟؟ک مشخص باشه مالیات برا پدرم نیست؟؟؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هرقرارادادی در دفترخانه قرارداد رسمی و قانونی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون به علت فرار مالیاتی میتواند باشد و پدر شما مورد اتهام قرار میگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اداره مالیات تاثیری ندارد....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه قرارداد چقدر محکم باید رویت شود اول

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ریسک بالایی دارد و این سند برای اداره مالیات بی ارزش است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
کار پدرتان غیر قانونی بوده