مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بعد از 6 ماه ترک منزل

سلام
سوالی از خدمتتون داشتم .
من با اطلاع قبلی به همسرم به علت شرایط سخت زندگی از تهران به اصفهان مهاجرت کردم و 3 تا اظهارنامه برای همسرم فرستادم و الان هم عدم تمکین زدم ، این مدت تا به الان 7 ماه میشه و در طول این مدت مراجعت به تهران هم داشتم و نفقه هم پرداخت کردم ، حالا اگر زمان رسیدگی به عدم تمکین من 6 ماه یا بیشتر طول بکشه من باز هم در طول این مدت تا زمانی که دادگاه تشکیل بشه باید باز هم به تهران برم ؟ یا بعد از تاریخ درخواست عدم تمکین نیاز نیست به همسرم سر بزنم . چون میگن اگر 6 ماه بهش سر نزنم میتونه حکم طلاق بگیره .
ممنون

پاسخ ها :

گرفتن حکم طلاق به دلیل ترک همسر طلاق به دلیل ترک منزل توسط مرد حکم طلاق طلاق