مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه مالی ملکی

سلام من یه ملک بنام خودم دارم ولی در دفترخانه رسمی اقرارنامه غیرمالی تنظیم کردم که این ملک را به مدت35 ماه به دوستم ازتاریخ مشخص تا تاریخ مشخص واگذار کردم، دوتاسوال دارم آیا دوستم میتونه ادعایی درمورد ملک داشته باشه وتوی این مدت اونو بفروشه؟ سوال دوم چطور میتونم اقرارنامه رو یه طرفه فسخ کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به مفاد اقرارنامه خواهد داشت

باید ابتدا مشخص گردد که واگذاری به مدت 35 ماه ، تحت عنوان چه ‌نوع عقدی میباشد
آیا ملک ، ملک مسکونی است یا مغازه تجاری
و ...