مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین واگذار شده

سلام بنده یک زمین دارم که به شخص واگذار کردم که کارهای سند رو انجام بدهد از من اقرار نامه گرفته که زمین رو سند می‌کنه اقرار نامه محضری که بنده زمین رو دادم به اون شخص الان جوابمو نمیده میگه زمین مال من هم نمیتونم اقرارنامه رو فسخ کنم الان چکار کنم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید مفاد قرارداد و اقرارنامه مطالعه شود اگر مهلت ندارد باید اظهارنامه بدهی و بعدداز مدتی دادخواست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید محتوای اقرارنامه و شرایط انتقال زمین مشخص شود تا بتوان راهکاری برای آن ارائه داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی جهت اثبات ادعای خود دارید می توانید طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید با داشتن مدارک و مستندات شکایت کنید تا در دادگاه مورد بررسی قرار بگیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع نوشتار متن فیمابین شما دارد. بهتر است جهت توضیحات بیشتر به وکیل و اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع و مفاد اقرارنامه می باشد
با شرایطی خاص امکان اقامه دادخواست حقوقی وجود خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما شامل چندین بعد است از قبیل بعد کیفری و حقوقی ممکن است سو استفاده ای عامدانه از شما باشد که بعد کیفری داشته باشد در هر صورت اول باید اسناد و مدارک شما را دقیق و کامل بررسی کنیم سپس اظهارنظر قطعی و درسا کنیم

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بایستی مدارک بررسی گردد.