مشاوره حقوقی رایگان - خارج شدن از کار

با سلام
بنده مدت کوتاهی حدود 2 ماه در جایی استخدام شدم اما متاسفانه شرایط کار بسیار خوب نیست و از کار راضی نیستم
تا کنون در این مدت کوتاه دو بار درخواست استعفا دادم اما قبول نمیکنند و حتی من را تهدید به اجرای سفته میکنند. میخواهم بدانم چگونه باید بدون این که برای من مشکلی پیش بیایید از مجموعه خارج بشوم و سفته‌هایم رو بگیرم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به کارفرما اطلاع بدهید و یک ماه بعد خارج شوید

و دادخواست استرداد لاشه سفته به علت ضمانتی بودن اقامه نمایید
و

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام .آیا قرارداد کار دارید؟در قرارداد به سفته ها اشاره شده؟

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید درخواست استعفا بدهید مورد پذیرش قرارگیرد یا تا پایان قرارداد صبر کنید والا بعلت عدم‌حسن انجام کار امکان به اجرا گذاشتن سفته هست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد دارید می توانید استعفاء دهید و بعد از یک ماه ترک کار کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص به کارفرما ارسال نمایید و سپس اگر یکماه از اعلام استعفای شما گذشته از کار کناره گیری کرده و دادخواست استرداد لاشه سفته تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست طی یک اظهارنامه به کارفرما اطلاع بدهید

می‌بایست دادخواست استرداد لاشه سفته را بدهید در خصوص آن نیز می‌توانید ابتدا اظهارنامه ارسال کنید

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

چنانچه قرارداد کار دارید و قرارداد موقت باشد، امکان استعفا وجود ندارد.
اگر قرارداد دائم باشد به کارفرما اطلاع دهید و یک ماه بعد خارج شوید