مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر اجرای احکام

با سلام و درود خدمت وکلای محترم دادراه
بنده یک پرونده در اجرای احکام دارم که تا کنون بعد گذشت 15 ماه از صدور اجراییه هنوز انجام نشده و مدیر اجرای بدلیل ارتباط کاری خارج از دادگاه که با محکوم علیه پرونده دارد پرونده را برخلاف نظر مستقیم قاضی به یک مسیر منحرف برده و الان هم اعلام کرده که حکم اجرا نمیشود حال میخواستم بدانم برای شکایت از مدیر اجرا به کدام مرجع باید مراجعه کنم و آیا نتیجه ای میگیرم؟
با تشکر از پاسخگویی حضرات

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی اجرای احکام یا رئیس دادگستری موضوع را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق رئیس اجرای احکام ،ریاست مجتمع قضایی و حفاظت اطلاعات قوه قضائیه پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا به قاضی اجرا و سپس به ریس مجتمع رجوع کنید افاقه ننمود قابل شکایت و پیگیری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق رئیس دادگستری و حفاظت و نظارت و ارزشیابی قضات پیگیری کنید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام ابتدا از طریق قاضی اجرای احکام شعبه پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از طریق رئیس مجتمع قضایی پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سرپرست مجتمع قضایی مربوطه و حفاظت اطلاعات دادگستری یا دادسرای انتظامی قضات

اسماعیل منظوری

جناب آقای اسماعیل منظوری :

با سلام.شما میتوانید مشکل خود را با مدیر مجتمع درمیان بگذارید..لازم به ذکر است که اگر پرونده در اجرای احکام کیفری باشد شما با مراجعه به معاون دادستان در امور کیفری به راحتی مشکل خود را حل کنید