مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی یارانه و کارت حقوق به خاطر چک برگشتی

باسلام ...عارضم خدمتتون بنده کارمند دولتم که نزدیک یک ساله به خاطر چند برگ چک برگشتی حساب بانک سپه ک هم حساب جاری هستش هم یارانم مسدوده وهم کارت حقوقم ک نزدیک یک ساله نه یارانه گرفتم ونه حقوق مستاجرم و زندگیم متلاشی شده بایک پسر جوون درحال تحصیله همه با قرض دستی گرفتم تا اینجا خودمو کشوندم حالا ازشما تقاضا دارم راهنماییم کنید آیا درخواست بدم قاضی فقط یارانمو لاقل باز می کنه معشیتی داشته باشم واز کارت حقوق توضیحی بدید ممنون میشم سپاسگزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
یارانه شما خیر
سایر افراد تحت تکفل آری امکان پذیر است
طی لایحه تخصصی اقدام گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
به مرجع قضایی درخواست بدهید
و سپس به سازمان هدفمندی یارانه ها مراجعه نمایید