مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه و معیشتی

با سلام یه شخصی یه چک 1260 تومنی از شوهر من داره ماله سال 96 است خوب شرایطشو نداشتیم بهش بدیم بدهکار بودیم هنوز قسط بانک داریم زیاد حالا طرف رفته حساب یارانمونو بسته ما خودمون گرفتاریم یه سری هم همون اول شکایت بهش گفتیم بیا تا با هم توافق کنیم پولتو بهت بدیم اما گفت نه میشه بریم اجرای احکام یارانه را رفع توقیف کنیم چون بهش برا پرداختهای قبوض نیاز داریم شدید ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست اعسار بدهید .تا پس از قسط بندی .حساب شما ازاد گردد