مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به توقیف یارانه

الان حدود سه سال و نیم است که یارانه ما بعلت چک مسدود شده و به مبلغ سه میلیون و سیصد و تا الان یارانه ما در این حساب جمع شده و چند بار هم به شاکی زنگ زدم که برید بگیرید میگه رفتم دادگاه تا با احتساب ضرر و زیان هنوز کامل نشده گفت میشه هفت میلیون تومان ... ولی وقتی رفتم بانک گفت برای سه میلیون و سیصد مسدود شده است ضرر و زیان هم حساب میشود؟؟؟ اخه ما دیگر اعضای خانوار چه گناهی کردیم که تا دو سال دیگه مسدود باشه دولت برای کمک معیشتی میدهد و ما محروم هستیم با این خرج ‌های سنگین لطفاً راهنماییم کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

هدي  نادعلي پورمنفرد

هدي نادعلي پورمنفرد :

با سلام یارانه ای که به حساب سرپرست خانوار واریز میشه با توجه به اینکه حق سایر اعضای خانواده هم در آن میباشد بنابراین امکان توقیف آن وجود ندارد .هرچند به حساب سرپرست کاری گردد اما تمام آن بدهکار نیست تا بتوان از بهت طلب آن را مطالبه نمود .از طرفی بعضی از دادگاه ها یارانه را جزو مستثنیات دین به حساب می آورند. بنابراین به آن اعتراض کنید .ضمنا به میزانی که به بانک اعلام گردیده امکان توقیف آن وجود دارد و بانک مازاد برآن تکلیفی و اجازه ای بر توقیف آن ندارد.