مشاوره حقوقی رایگان - نصب کولر آبی در پشت بام ساختمان 6 طبقه

سلام وقت بخیر.در ساختمانی 6 طبقه با 36 واحد زندگی میکنیم.که وسیله سرمایشی و گرمایشی که برای واحدها در نظر گرفته شده بود ایر واشر بود یعنی نه کولر آبی داشت نه آبی و چون اصلا سرمایشی و جواب نمیده معمولا ساکنین داکت اسپلیت نصب کردند.ما به تازگی طبقه ششم همین ساختمان 6 طبقه را خریدیم و کولر آبی نصب کردیم .چون سقف بالای واحد ما هست و اگر مشکل یا سوراخ یا نم بوجود بیاد برای واحد خودم پیش میاد و هزینه ای هم بعدها بوجود بیاد با خودم هست.حالا برخی ساکنین شاکی شدند و اعتراض کردند.به نظر شما اعتراض آنها به جاست از لحاظ قانونی؟ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت بروز خسارت در واحد خود یا مشاعات که منشاء آن مرتبط با قصور شما باشد می توانند با تامین دایل مطاابه خسارت نمایند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اصولا خیر مگر باعث ‌ مزاحمت سایر ‌همسایه ها شود