مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع استعفا یک ماه قبل از ترک کار

سلام من از دی تا خرداد در یک شرکت خصوصی کار می کردم و به خاطر ندادن و دیر دادن و کم بودن حقوق چند روز قبل از خرداد اعلام استعفا کردم اول گفتن باید یک ماه قبل به ما می گفتی و بعد قبول کردن و من استعفا دادم و اومدم بیرون حالا بعد یک هفته من کار جدیدی پیدا کردم و اونها هم کارمند جدید حالا به من میگن باید بیای و چند روز به کارمند جدید یاد بدی یکسری چیز هارو و میگن باید کار رو تحویل بدی این هم اضافه کنم من بعد خرداد هم دو روز هم برای جبران دیر گفتن رفتم ولی من نمی تونم مرخصی بگیرم از کار جدیدم و این هم اضافه کنم هنوز حقوق اردیبهشت و خرداد من رو ندادن و بیمه خرداد هم نریختن ممکنه بتونن حقوقم رو قانونی ندن و یا مشکلی برای کار جدیدم پیش بیاد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیلی بعید به نظر می‌رسد اما میتوانید گزارش کنید