مشاوره حقوقی رایگان - استعفا کارگری

باسلام و احترام
من از 18 آذر الی 20 دی ماه در مجموعه شروع به کار کردم و در تاریخ 20 دی ماه استعفا دادم به دلایل مشخصی، قرارداد 3 ماه بستن و مبلغ 100میلیون هم سفته گرفتن و بعد از استعفا هنوز که جوابی در ایمیل استعفا من ندادن و طبق قرارداد میگن باید 1ماه هم بمونی، کلی تسک و کار هم از قبل و جدید هست که میگن باید انجام بدی ولی درصورتی که من واقعا از این کار بدم میاد یک لحظه هم نمیخوام بمونم.
واقعا هر لحظه اینکار بدم میاد و تحملش ندارم
راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید حق و حقوق خود را مطالبه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قرارداد فی مابینتان باید عمل گردد علی هذا استعفایتان را طی اظهارنامه رسمی ارسال نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره کار اقدام به شکایت کنید و استعفانامه را از طریق اظهارنامه ارسال نمایید