مشاوره حقوقی رایگان - اخطار تخریب خونه باغ

سلام. زمینی به متراژ 1000 متر سال 99 خریدم.. خونه باغ درست کردم. دیوار کشی کردم. و خونه باغ مون به متراژ 50 متر.
نقشه هوایی ش موجوده.
الان اخطار تخریب از امور اراضی امده.
ایا 3 سال رد شده. بازم تخریب میکنن. همسایه بغلی مون تازه داره انباری درست کنه . به چهار تا زمینی که. کوچه مون هست اخطار داده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط و موقعیت مکانی ملک دارد گاها به جای تخریب ، جریمه نقدی میکنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مرتکب جرم تغییر کاربری غیر مجاز شده اید
و موضوع در کمیسیون ماده 99 بررسی خواهد شد
و اگر جرم مشمول ‌مرور زمان شده باشد امکان تخریب وجود نخواهد داشت
ولی اگر مشمول ‌مرور زمان نشده باشد امکان صدور رای به تخریب یا ‌جریمه وجود خواهد داشت