مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

سلام ما تعدادی همسایه خانه کلنگی به متراژ کل 730 متر و میزان 60 درصد اجازه ساخت از شهرداری برای ساخت و ساز با یک سازنده شروع به عقد قرارداد کردیم به نسبت 45 درصد مالک 55 درصد سازنده که شامل 4 طبقه 4 واحدی به گفته سازنده متراژ های 100متر 120 متر و 135 و 120 ساخته و 12 پارکینگ و12 انباری که به گفته خود 30 متر پارکینگ و انباری میباشد و قرار برتحویل دو واحد در پایان کاربه هریک از چهار مالک بوده و متراژ زمین ما 168 متر که سازنده به محاسبه خود گفت 190 متر به شما تعلق میگیرد که نحوه محاسبه ان برای ما مشخص نیست و در پایان دو واحد 100 متری و دو پارکینگ و انباری به متراژ 15 متر جمعا 30 متر و کلا 230 متر به ما داده که الان ادعای 40 متر اضافه به قیمت روز را دارد که در اول پروژه اعلام کرد حدود 20 متر اضافه ساخت شامل شما میشود که در پایان 40 متر شد و با نوجه به
16 واحدی بودن ایشان 8 واحد که شامل سه واحد 135 متری و مابقی 100 و 120 متری را برای خود برداشته به صودت نصف نصف اگر درصد 45 به 55 باشد چرا به صورت نصف اپاتمانها را تقسیم کرده و متراژ اضافه را هم لحاظ کرده و در صورتیکه 8 ماه از اتمام پروژه میگذرد و نه پایان کار و نه سند به ما داده و در ثبت قرارداد ذکر کرده قیمت متراژ اضافه را به نرخ روز حساب کند ایا اضافه متراژ با توجه به درصد مشخص 45 و 55 حق این شخص و پرداخت به قیمت روز قانونیست در صورتیکه هنوز پایان کار نگرفته و سند هم ندارد با توجه به اینکه خود سازنده پارکینگ و انباری فقط برای چهار واحد خود در نظر گرفته و ایا تخلفی ایشان در این زمینه انجام داده و با رجوع به یک وکیل میتوان امیدوار یود که تخلف ایشان اثبات شود ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت راهنمایی صحیح باید قرارداد شما بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.