مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق توافقی ....

سلام و درود
اگر من بخواهم از زنم باعنوان طلاق توافقی جدا بشم، آیا اون حق داره ملکی را که پدرم به تازگی بنامم خریده و بهم بخشیده، نیمی از این مال را طلب کند؟

باتوجه به اینکه در سند ازدواج مفادی با مضمون ذیل الذکر موجود و به امضای طرفین رسیده؛

(((هرگاه طلاق بنا به درخواست زوجه نباشد، و طبق تشخیص دادگاه تقاضای طلاق ناشی از تخلف زن از وظایف همسری یا سوء اخلاق و رفتار وی نبوده، زوج موظف است تا نصف دارایی موجود خود را که در ایام زناشویی با او بدست آورده یا معادل آنرا طبق نظر دادگاه بلاعوض به زوجه منتقل نماید...)))

دلیل درخواست جدایی و طلاق من از ایشون عدم رسیدگی به وظایف زناشویی و... می‌باشد که نمیدونم امکان اثبات این امر به دادگاه میسر خواهد بود یانه...

لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در طلاق توافقی خیر اما اگر طلاق به درخواست مرد باشد که به علت عدم تمکین نباشد( اصل بر تمکین زوجه است خلاف آن باید ثابت شود) آنگاه طبق این شرط،تنصیف دارایی مرد صورت میگیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
در طلاق توافقی زوجین باید ابتدا در مورد تمام موضوعات با همدیگر توافق نمایند

شرط تنصیف دارایی ، در صورت طلاق ‌توافقی اجرا ‌نخواهد شد
و باید طلاق به درخواست زوجه نباشد و زوجه ناشزه نباشد