مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام .مهریه من 114 سکه هست .بنده یک چهارم حقوق همسرم رو توقیف کردم .ک 3میلیونو 800 تومن ماهی برای من میاد.همسرم پیشنهاد طلاق توافقی میده میگه 300 میلیون میدم تو اون حقوق رو از توقیف در بیار .میگه 300 رو بزاری بانک ماهی 5 میلیون سود میگیری .وحاضرنیست بیشتر از 300 میلیون به من بده .به نظر شما ماهی 4 تومن رو بگیرم خوبه یا پیشنهاد همسرم رو قبول کنم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌کنم ابتدا تماس بگیرید تا در خصوص سایر حقوق مالی شما گفتگو شود و بعد بهترین تصمیم را اتخاذ نمایید