مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق توافقی

سلام و عرض ادب
من 11 ساله که ازدواج کردم و با همسرم مشکلات زیادی داشتم چندین بار هم اقدام به جدایی کردم اما به خاطر بچه کوتاه اومدم، حتی برای بهتر شدن زندگیمون قید کار و درسم رو زدم ، همسرم هیچ ارزشی برای من و بچه هام قائل نیستن و تمام وقتشون برای کارشون هست طوری که صبح میرن و نیمه شب برمیگردن کوچکترین اعتراضی هم میکنم یا روم دست بلند میکنن ( البته الان خیلی کمتره شده ) یا لج میکن دیرترین زمان ممکن میان خونه ، ضمن اینکه ماه هاست رابطه جنسی نداریم و اگر هم باشه ایشون با زور کارشون رو انجام میدن دقیقا مثل تجاوز
من ازشون خواستم که توافقی تمومش کنیم اما ایشون قبول نمی کنن
من واقعا نمیتونم با این شرایط ادامه بدم چون بچه هام همش میترسن که بحثمون بشه و من رو بزنن، میخوام بدونم بهترین راه جلوی روم چیه بجز مهریه؟

پاسخ ها :

درخواست طلاق توافقی طلاق توافقی طلاق